Nieuwbouw

U heeft een mooi kavel gevonden op de ideale locatie en nu begint de volgende stap, het realiseren van uw nieuwbouwproject. Zoekt u naar een bewezen en ervaren partner in de nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot en met de oplevering van uw huis. Wij kunnen u helpen met het realiseren van nieuwbouw woningen, bedrijfspanden en zorginstellingen.

 

Waarom kiezen voor ons als uw bouwpartner?

Wij hebben al vele nieuwbouwprojecten zeer succesvol afgerond. Onze klanten kiezen voor ons, omdat:

  • Wij werken met een vast team van bouwprofessionals;
  • Wij hebben meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring;
  • Wij denken met u mee en geven deskundig advies;
  • Wij hebben oog voor detail;
  • Eerlijke prijzen;
  • Wij zijn aangesloten bij Woningborg

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor mens en milieu. Wij kunnen duurzame bouwtechnieken met een korte terugverdientijd een rol laten spelen in uw plannen. We bespreken de mogelijkheden, voordelen en de prijzen voor duurzaam bouwen graag met u door.

Betrokken partner

Uiteraard stellen wij de wensen van onze klanten centraal. Wij inventariseren de wensen en mogelijkheden voor onze klanten. Wij vertalen deze wensen in een vrijblijvend voorstel. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw wensen.